Hebei Kunyan Building Materials Science & Technology Co., Ltd.

E te iloa uiga o le polycarbonate X-Structure pepa?

lo7

 

 

(1) Transparency: O le moli moli o PC panels e mafai ona oʻo atu i le 89%, ma o le a le maua ai e le UV le lanu samasama, fogging, ma le moli pe a faʻaalia i le susulu o le la.O le gau o le malamalama ina ua mavae le sefulu tausaga e na o le 10%, ma o le PVC gau gau e oo atu i le 15% -20%, tioata fiber 12% -20%. (2) Aʻafiaga: O le malosi o le aʻafiaga e 250-300 taimi o le tioata masani, 30 taimi o laupepa faʻamea o le mafiafia tutusa, ma le 2-20 taimi o le tioata faʻafefe.E leai se ta'e pe a pa'u ma se samala 3kg pe a uma le lua mita, "leai se tioata gau" igoa.
(3) Anti-ultraviolet: O le PC panel o loʻo i ai le aofaʻi atoa o le anti-ultraviolet (UV), ma o le isi itu e togafitia i le anti-condensation, anti-ultraviolet, vevela ma le tafe.E mafai ona poloka le ala o ave ultraviolet ma e talafeagai mo le puipuia o galuega taua ma faʻaaliga mai ave ultraviolet.
(4) Mamafa mama: o le mamafa faʻapitoa e naʻo le afa o le tioata, faʻasaoina le tau o felauaiga, faʻamavaeina, faʻapipiʻi ma lagolago o le faʻavaa.
(5) Faʻasaʻo afi: O le tulaga faʻale-malo GB8624-2006 faʻamaonia o loʻo faʻaaogaina le PC panel mo le afi mumu grade B. O le laupepa PC lava ia o le faʻamaʻi afi o le 580 C, lea e tineia pe a uma le afi, ma o le a le maua ai le afi. kasa oona ma o le a le fesoasoani i le sosolo o le afi.
(6) Fetuuna'i: o le malulu o lo'o fa'aaogaina i luga o le saite e tusa ai ma le mamanu o le nofoaga, ma fa'apipi'i i totonu o le fa'a'au'au, fa'a-li'o taualuga ma fa'amalama.O le radius punou e 175 taimi le mafiafia o le ipu faʻaaogaina, ae faʻapea foi le vevela vevela.
(7) Insulation leo: Pepa PC o loʻo manino le faʻaogaina o le leo, lea e sili atu le faʻaogaina o le leo nai lo tioata ma lalo-kalave laupapa o le mafiafia tutusa.I lalo o le mafiafia tutusa, o le insulation o le laupepa PC e maualuga atu nai lo tioata, o le filifiliga muamua lea mo mea pa pupuni auala.
(8) Faʻasaoina o le malosi: malulu i le taumafanafana, faʻasaoina o le vevela i le taumalulu, o le faʻaogaina o le vevela (K tau) o le laupepa o le PC e maualalo ifo nai lo le tioata masani ma isi palasitika, o le aʻafiaga o le vavae ese o le 7% -25% maualuga atu nai lo lena. o le tioata lava e tasi, ma o le insulation o PC pepa gaogao maualuga e pei o le 49%.I lenei auala, o le vevela o le vevela e matua faʻaitiitia, ma o se mea e faʻafeiloaʻi ai le siosiomaga mo le fausiaina o mea faʻamafanafana.
(9) O le vevela talafeagai e tatau ona: O le laupepa PC o le a le faʻafefe i le -40 °C, ma o le a le faʻamalulu i le 125 °C.I siosiomaga faigata, o ana masini ma masini o le a le suia tele.
(10) Tau tetee: pc pepa e mafai ona faatumauina le mautu o faailoga faaletino i le va o -40 ° C i le 120 ° C.O le suʻega faʻafefe o le tau e 4000 itula, o le samasama tikeri o le 2, ma o le faʻaitiitia o le tau o le moli e naʻo le 0.6%.
(11) Anti-condensation: O le vevela i fafo o le 0 ° C, o le vevela i totonu o le 23 ° C, ma o le susu i totonu o le fale e i lalo ifo o le 80%.O le pito i totonu o le mea e le faʻafefete ma o le a sosolo le sau i luga o le laupapa ma o le a le faʻafefe.


Taimi meli: Feb-28-2022