Hebei Kunyan Building Materials Science & Technology Co., Ltd.

E lelei le a'afiaga o le pusa malamalama fa'asalalauga PC

E lelei le a'afiaga o le pusa moli fa'asalalauga fa'asalalauga PC?
Pepa malo PC o se ituaiga tioata e mafai ona sui.O le pepa malo PC o se laupepa e iai le a'afiaga ma le matua tetee, ma o lona fa'atinoga e matua'i atoatoa.
Maualuluga manino, a'afiaga tete'e, fa'apa'u, matua tete'e, mumu mumu, maualuga vevela tete'e, ma isi.
O le faʻaogaina o le pepa malo e matua lautele foi, e pei o: faʻatauga faʻatauga vaeluaga, faletaele, potu taʻele, potu la, faitotoʻa ma faamalama, vaeluaga o ofisa.
E mafai ona faʻaogaina le laupepa lanu PC mo ituaiga uma o teuteuga, e pei o le: paolo o le la, carport, canopy, ufi timu, pusa pusa, ma ato e matagofie ma agalelei.

Se'i o tatou fa'ailoa atu nisi o fa'amanuiaga o la tatou pusa moli fa'asalalauga fa'asalalauina PC:
1. O le iila i luga e maualuga, o le lanu e susulu, ma o le pepa faʻamaonia mea e mafai ona oʻo atu i le sili atu i le 10 tausaga.
2. Faʻalavelave faʻalavelave faʻalavelave: E le faigofie ona faʻaleagaina le mea o le laulau o le pusa moli.Ona o le lelei o le teteʻe o le PC pepa malo, e maualuga lona saogalemu pe a faʻaalia faʻasalalauga.malosi.
3. Pepa malo PC o loʻo i ai le faʻasalalauga malamalama malosi: O le pepa malo PC o loʻo faʻaaogaina i le pisinisi pusa moli faʻasalalauga e lelei le faʻaogaina o le malamalama.Faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le malamalama, o le susulu e tutusa ma vaivai i le po, e le pei o moli neon, e susulu i laina ma sili atu le malu nai lo moli neon.
4. O mea totino mautu, malosi tetee atu i le maualuga ma le maualalo o le vevela deformation, o se vaega taua foi lea o le pepa malo PC o loʻo faʻaaogaina i le pisinisi pusa moli faʻasalalauga, o loʻo i ai le malosi o le anti-ultraviolet, o le mea lea o le a le mou atu ai.
E le gata i lea, e mafai ona tetee atu i le maualuga o le vevela 120 ℃, maualalo le vevela -40 ℃, i lenei tulaga, o le a le suia.E leai se eseesega o le vevela i nofoaga lautele, o lea e mafai ai e tagata faʻatau ona faʻaogaina ma le mautinoa pe a i fafo.

Is the effect (1)
Is the effect (2)
Is the effect (3)

Taimi meli: Ian-28-2022